Sidste nyt

Lørdag den 1. september 13-21

Bunker by Night er tilbage i nye rammer i Hjøllund Ammunitions-depot.

12. juli 2018

 

Vi er nu i den afsluttende fase med planlægningen og der er stor tilslutning fra aktører, som vil bidrage til underholdningen og byde på mange oplevelser.

 

Vi får besøg af mange køretøjer, særligt et spændende tysk bæltekøretøj. Så fremt der ikke springer en pakning, eller et kabel i de gamle køretøjer, så deltager flere af dem også i showet i kampområdet.

 

Special effects

Hummer Højmark står for de special effects der skal afvikles under BBN Hjøllund hver 2. time. Hummer arbejder for filmindustrien og har bl.a. lavet special effects i filmene "Hunger Games". Han er en af de mest kompetente til jobbet i DK, så glæd Jer :-)

 

Børn

BBN har altid haft mange børn som gæster, og vi arbejder på at give dem opgaver under BBN, så de kan deltage i modstanskampen.

For forældre er det muligt at medbringe alt der kan rulle. Vi har mange smalle asfaltveje i det smukke område, så medbring Jeres grej på hjul.

 

Skov og Naturstyrelsen.

Vi har lejet området af Skov & Naturstyrelsen, og de deltager på dagen med et display et centralt sted under BBN. Det forlyder nu at de deltager med vildt på grillen. Naturen omkring BBN er helt unik og en oplevelse værd i sig selv. På standen kan I få oplysninger om naturen og durelivet i området.

 

Danmark 1944

I den danske afdeling er der stor tilslutning med unge mennesker i civilt tøj anno 1944. Disse vil have base i informationsteltet, der indrettes som en stiltypisk dagligstue anno 1944. Herfra bevæger de sig også rundt i området og møder publikum.

I informationsteltet kan du købe kaffe, kage, knaldrød læbestift som dengang og andet merchandise.

Modstandsgruppen er centralt placeret og folder sig ud med 'køretøjer og grej man kan pille ved.

 

Vestfronten og Østfronten

Det bliver interessant at se disse fronter folde sig ud i denne unikke kulisse i Hjøllund Ammunitionsdepot..

På øst og vestfronten vil der optræde amerikanere, englændere, tyskere, russiske soldater -og partisaner, hvoraf nogle er kvinder, som de optrådte i virkeligheden dengang.

 

Billetter og adgang

Vi har solgt mange billetter allerede nu, så

skynd Jer lidt.Alle der køber billet online kommer hurtigt ind for at parkere og gå ind i showområdet. Venter man til dagen med at købe billet, må man forvente lidt kødannelse i en særskilt billet-købe-kø som en "Drive in", men vi arbejder på at afvikle alt så hurtigt og smidigt som muligt.

 

Vi bringer løbende nyheder her på siden.

 

Vi glæder os til at se Jer.

De bedste hilsner i forberende stund

BBN Holdet.