Sidste nyt

Lørdag den 1. september 13-21

Bunker by Night er tilbage i nye rammer i Hjøllund Ammunitions-depot.

19. marts 2018

 

Bunker by Night 2018 tager form, og vi er i god tid til, at skabe de bedste betingelser nogensinde for et spændende event den 1. september.

 

Vi har mange tilmeldinger fra interesante aktører, og ikke mindst tilmeldninger fra folk med historiske køretøjer. Netop nu arbejder vi for at få panserkøretøjer frem fra 2. verdenskrig, som skal deltage i kampområdet under de events, der er under planlægning.

 

Special effects

Hummer Højmark (HH) står for de special effects der skal afvikles under BBN Hjøllund 2018 ca. hver time. HH arbejder for filmindustrien og har bl.a. lavet special effects i filmene "Hunger Games". Han er en af de mest kompetente til jobbet i DK, så glæd Jer :-)

 

Børn

BBN har altid haft mange børn som gæster, og vi arbejder på at give dem opgaver under BBN, så de kan deltage i modstanskampen.

For forældre er det muligt at medbringe alt der kan rulle. Vi har mange smalle asfaltveje i det smukke område, så medbring Jeres grej på hjul.

 

Skov og Naturstyrelsen.

Vi har lejet området af Skov & Naturstyrelsen, og de deltager på dagen med et display et centralt sted under BBN. Vi venter os meget af dette og ser frem til det. Naturen omkring BBN er helt unik og en oplevelse værd i sig selv.

 

Danmark 1944

I den danske afdeling er der stor tilslutning med unge mennesker i civilt tøj anno 1944. Disse vil have base i informationsteltet, der indrettes som en stiltypisk dagligstue anno 1944. Herfra bevæger de sig også rundt i området og møder publikum.

I informationsteltet kan du købe kaffe, merchandise, bøger og møde guiderne fra Bunkermuseet, som også bliver en del af Informationsteltet.

Modstandsgruppen er centralt placeret og folder sig ud med 'køretøjer og grej man kan pille ved.

 

Vestfronten og Østfronten

Det bliver interessant at se disse fronter folde sig ud i denne unikke kulisse i Hjøllund Ammunitionsdepot..

På øst og vestfronten vil der optræde amerikanere, englændere, tyskere, russiske soldater -og partisaner, hvoraf nogle er kvinder, som de optrådte i virkeligheden dengang.

 

Billetter og adgang

Vi har sat loft på antallet af billetter, så alle kan parkere og opleve showet uden gnidninger.

Vi har plads til 4000 gæster og ca. 2000 biler, derfor opfordrer vi alle til, at bestille dem online her på siden, hvis man vil være sikker på at opleve BBN Hjøllund 2018. Endelig vil det gå meget hurtigere at komme ind, få en p-plads osv.

 

Vi bringer løbende nyheder her på siden.

 

Vi glæder os til at se Jer.

De bedste hilsner i forberende stund

BBN Holdet.